Alles gutes?

Ja, richtig toll!

Tjuus!

Haaallo,

Een recht hartelijk welkomen op de enige echte Amanda Webseit. Voor de menschen die nog nie van mei gehoord haben, sal ik meiself allereerst kort introdusieren. Mijn naam is Amanda Sauerkraut.

 

Ik kom oorschpronkelijk uit Baden-Baden. Daar ben ik werksaam geweest im showbissniss. Jarenlang was ik de hoofdattraktioon van der Sauerkraut Revue, in barclub Why Not? Ik song, ik danste, ik stelde daar en ik had een ongekend succes, kan ik wel sagen.

 

Het was tijdens ein auftreden dat ik weilen mijn man, Herman Sauerkraut, de soetwaren-gigant, heb kennen geleerd. Herman war een wunderbare man. Er hatte wat man nent dat vingerspitzengefuul. Wij hadden ein schtormachtig liefdesleben. Im total sein wij drie keer getrouwd geweest. Uiteindelijk is hij geschtikt in ein suikerschpin van eigen fabrikaat... Is dat niet schade?

 

Ach ja. Maar het leven gaat verder. Momenteel ben ik woonachtig te Maastricht. Dat komt so: mein mutti is oorschpronkelijk van Cadier und Keer. Dat is een dorpje hier in der buurt, en daar heeft zij haar huismat liggen. Daar heeft die ook altijd gelegen. Ik weet niet precies waar, maar als niemand hem heeft binnengehaald, ligt die huismat daar nu nog steeds. Maar gut, mein mutti wilde graag haar lebensherfst doorbrengen in haar geboorteschtreek en vandaar dat ik onder vrijwillige chantage met haar ben mee verhuisd naar Zuid-Limburg.

 

Het bevalt mei biesonder gut in Maastricht. Ik hoef in princiep natuurlijk niet meer te werken, maar ik kan het niet laten om ab und zu wat te presentieren, wat auf te treden of wat linten door te knippen. Kuk maal bij de link 'Boekingen' om te sien hoe ik te bereiken ben. Wie weet kom ik binnenkort jouw hoogtijd of feestabend opluisteren! Richtig toll!

 

PS: Ik heb mezelf maar ein rechtig gastenbuch aangeschaft. Toll, niet? Dan kun jij mei aansprechen wanneer jij mal wil! Of schtell ein fraag bij Q&A.

Klik hier voor Amanda's gastenboek.

© Sauerkraut Produktionen 2008 - 2017. Alle rechten voorbehouden. Webdesign by Studio Sierlebons