22 Oktober 2009, 14:17

 

Dag mevrouw Amanda,

 

Op de seniorendag, afgelopen zaterdag 17-10-09, was uw optreden voor ons een grote verrassing! Voor ons had het veel langer mogen duren. Waar en wanneer bent u weer te zien?

 

Groeten,

Corrie Beckers

 

 

 

2 Maart 2009, 12:12

 

Lieve Amanda,

 

Wat hebben we zondag 1 maart genoten van je show.

We komen beslist terug.

 

Groetjes Dolly en Marijke

 

 

 

14 December 2008, 22:37

 

Genoten van je show in het PesthuysPodium vanmiddag. Knap om de mensen zo onbevangen doch discreet binnenste buiten te keren. Heel bijzonder dat prille tweede-kans koppel zo fijnaangevoeld te bevragen. Romantiek uit het vuistje!

Neeke

 

 

 

 

3 November 2008, 15:21

 

Beste Amanda,

 

Hartelijk dank voor je geweldige presentatie van de Vrijwilligersmanifestatie 2008 in de gemeente Sittard-Geleen. Wij, Partners in Welzijn VrijwilligersCentrale, hebben vele goede reacties ontvangen van de gasten, de vrijwilligers, over je optreden. Je aanwezigheid was fantastisch vanaf de ontvangst van tot aan het eind van het officiële programma. Zeer aan te bevelen!!!!

 

Groetjes en veel succes!

 

Jo Robeers

namens Partners in Welzijn - VrijwilligersCentrale Sittard-Geleen-Born

8 Maart 2012, 00:03

 

Lieve, lieve Amanda,

 

Zaterdag 3 maart 2012 heb jij de mooiste dag van ons leven nóg mooier gemaakt! Wat is een bruiloft zonder feest? En wat is een feest zonder gastvrouw? Ondanks een voortsudderend kookpitje in jouw bloedvaten trok jij de stoute pumps aan en toog je naar het 'Maastricht van het Noorden'. In Wachtkamer 3e klasse van Station Haarlem gaf jij een 1e klas performance weg. Onze gasten werden door jou onthaald met een warme douche van lieflijke woorden, waardoor het ijs al snel gebroken was. Iedereen had meteen zin in het feest! Totdat jij op verzoek van het kersverse bruidspaar een aantal gasten uitnodigde op het podium... Door jouw ijzige ondervragingstechniek (komt dat door die Duitse genen?) stonden ze al snel met bibberende knietjes! Tot groot vermaak van het aanwezige publiek uiteraard... De techniek liet het helaas meerdere keren afweten, maar jij liet jezelf allerminst van de wijs brengen door een filmpje zonder geluid. Schijnbaar moeiteloos synchroniseerde je het filmpje na, waarbij je de toeschouwers in de veronderstelling liet dat dit in het script stond. Geen sprake van dus! Hier liet jij zien wat voor een geweldig improvisatietalent jij hebt! Ook de liedjes die je zong gleden uit jouw keel als een paling uit een Volendams visnet. Kippenvel!

 

Lieve Amanda, wij voelen ons zeer vereerd dat jij ons bruiloftsfeest wilde opluisteren en willen jouw heel hartelijk bedanken dat het mede dankzij jouw een groot succes is geworden! Je bent nog altijd hét onderwerp van gesprek en we mogen wel stellen dat je er weer een aantal fanatieke fans bij hebt gekregen...

 

Liefs en dikke zoenen van Thom & Wim!

 

19 December 2011, 17:22

 

Beste Amanda,

je hebt de leden van Rotary Roermond Maas & Roer een absolute topavond bezorgd. Inmiddels is het al weer enkele weken geleden dat je bent geweest, maar het is nog steeds een veelbesproken onderwep. Wij zullen deze avond niet snel, om niet te spreken over nooit, vergeten. Dank voor een hoogtepunt in het leven van vele leden van de Roermondse Rotary. Om in jouw woorden te spreken: einfach toll!

9 Februari 2010, 20:19

 

Die show war toll!!!!

Danke ser! Tjuss und Kuss

Andre

© Sauerkraut Produktionen 2008 - 2017. Alle rechten voorbehouden. Webdesign by Studio Sierlebons