29 Mei 2007, 12:23

 

Op www.Maastricht.nu vond ik ein soepertolle recensioon van een enthousiast personage! Als de wetmatige schreiber ervan zich wil melden zal ik hem of haar alle credits geven!

tjuus,

AS

 

Verslag van de vorige keer. Het was van ongelooflijke kwaliteit. Dit programma kan zo opgenomen worden voor TV en dan wordt het een hit all over the world. Goed, gewoon heel goed zelfs als ik eerlijk ben, en gedurfd ook. Geen duffe angstige bedoening, neen mensen die iets moois maken van het leven.

 

In dat Pesthuystheater ben je er bij. En Jo wordt uit het publiek geplukt en doet mee zoals het hoort. Komplimènte Jo! Amanda verrast door haar grundsätzliche Eigenheit. Dame Edna verbleekt erbij. Dit lijkt veel echter, nee het is echt. Je voelt dat ze zichzelf speelt.

 

Kaat Waterschoot, de meest begeerde vrouw vaan us Mestreecht, onthult omdat het over liefde of zoiets ging, dat ze op vrouwen valt. Je kunt niet alles hebben, weten we intussen. Maar dit is wel een zeer onaangename boodschap voor de macho’s onder ons. Zo’n op het oog al veelbelovende vrouw die prachtig zingt en ook nog wondermooie eigen teksten schrijft.

 

Gewoon hèt stuk der stukken, onze Kaat. Die ook nog verbluffend is als beeldend kunstenaar. Waar verdient Maastricht dat toch aan? Zo'n podium waarop ook verrassende talenten gebracht wordt. Complimenten voor de redactie van het Amanda Sauerkrautprogramma. Waar haal je ze vandaan?

 

De Marokkaanse jongeman met zijn Mestreechs meitske, die samen een sexshoptoestand runnen, ook met postorder geloof ik. De vrolijkheid van Us Mestreechs Meitske waarmee ze de apparatsjiks voor dames aanprees, en de doodslaande tekst in de trant van “daar kan geen man tegenop”, het kwam ongelooflijk naturel over. Omdat het naturel is. Ik wist niet wat ik meemaakte bij Amanda.

 

Als je echt plezier in het leven wilt hebben, ga je naar Sauerkraut op zondag. In het Pesthuystheater, niet om te pesten dus maar om de pest te verdrijven. Je kunt weer overal tegen als je eruit komt!

 

En wat waren ze ontroerend de man en vrouw die elkaar via internet gevonden hadden. Hoe lief ook. Amanda Sauerkraut verdrijft het zuurbranden, daar kan de Consumentenbond gif op innemen.

 

Als dit enthousiaste stukje overdreven is, vreet ik een Bessem! Iech béén benuijt wie sjnel dit good nuijts veur Sjoen en Sjiek Mestreech in ut dörrep de runde deit.

7 Juni 2007, 00:29

 

Hoi Amanda,

 

Bedankt voor de te gekke feestmiddag in Huize Nieuw Maldenborgh te Nijmegen. Het was echt geweldig!!! Jammer dat wij eerder weg moesten en hierdoor het einde gemist hebben, maar mijn dochtertje Marieke had honger...

 

Groetjes, Nancy en Marieke.

 

 

 

6 Juni 2007, 19:55

 

Hallo Amanda,

 

Vanmiddag mocht ik als genodigde de officiele start bijwonen van Huize Nieuw Malderborgh in Nijmegen.

Wat heb ik genoten... Het was in één woord FANTASTISCH.

 

Helemaal geweldig. Het zou een feestelijke "opening" zijn maar het werd een onvergetelijke feestmiddag.

 

BEDANKT

Ria

 

 

 

14 Mei 2007, 21:26

 

Dag Amanda,

Veel dank voor je geslaagde optreden in het kader van een project, dat Lionsclub Maastricht Trajectum op 12 mei had georganiseerd voor de bewoners van zorgcentrum Molenhof. Jouw kracht ligt duidelijk bij 'het inspelen op de doelgroep' en in onderhavig geval was daar het nodige improvisatietalent bij nodig ! Onze complimenten voor je gepaste humor en zangtalenten, waar de bewoners van Molenhof en Lionsleden van genoten hebben.

 

Yvo Baeten

 

© Sauerkraut Produktionen 2008 - 2017. Alle rechten voorbehouden. Webdesign by

Studio Sierlebons