21 Juli 2007, 18:57

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

 

Het thema van Amanda Sauerkraut in het Pesthuystheater op 19 juni 2007 was SCHOONHEID. Wie is de mooiste van het land? Amanda natuurlijk, onze eigenste “supermestreechse sjiek” Amanda.

 

Sauerkraut is de familienaam. Zij is het zondagmiddagfenomeen van het Pesthuystheater, brengt een talkshow met zang, soms dans en interviews met interessante mensen. Amanda is wondermooi van buiten en heeft ook nog een prachtig en prettig karakter. Want kijk na afloop eens naar al die vrolijke mensen. Twee uurtjes met Amanda en de zon schijnt weer in je leven. Want Amanda en haar gasten houden het publiek een spiegel voor waardoor je ook jezelf van de relativerende en dùs van de zonnige kant gaat bekijken. En dat is knap, écht knap!

 

Willem Winkelhuyzen

 

Dit ist ein citaat van ein lange recensioon, die ik vond op Maastricht.nu Dank je wel, liebe mijnheer! Tjus AS

 

 

 

19 Juni 2007, 15:15

 

Lieve Amanda,

Bedankt dat je dit jaar voor de tweede keer de gastvrouwe hebt willen zijn bij onze feestelijke uitreiking van de vrijwilligersprijs. Door jouw geweldige 'presence' weet je precies de goede toon te treffen.

Mede dankzij jou is de hele avond zo'n succes dat zelfs de verliezers ons komen vertellen wat voor geweldige avond ze hebben gehad. Een groter compliment is volgens mij niet mogelijk. Hopelijk wil je ook volgend jaar onze bijeenkomst weer met je aanwezigheid opsieren.

Groet, Marianne Potting (Provincie Limburg)

 

 

11 Juni 2007, 08:03

 

Hallo Amanda!

 

Bij deze wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor je 'optreden' tijdens de feestelijke start van Park Malderborgh in Nijmegen. Velen hebben het, mede dankzij jou, ervaren als een onvergetelijke middag!

 

Groetjes Angèl

10 December 2007, 10:50

 

Lieve Amanda,

Heel hartelijk dank voor je geweldige optreden. De vrijwilligers en collega's waren heel enthousiast. Het kon ook alleen maar slagen dankzij jouw enorm inlevings- en improvisatievermogen. Petje af.

Graag nog eens tot "we'll meet again".

Hartelijke groeten van ons allen hier en veel succes bij volgende projecten.

Elmie Bastiaens

 

 

 

19 Oktober 2007, 10:52

 

Lieve Amanda,

 

Wij willen je hartelijk bedanken voor de geweldige inzet die je hebt getoond bij onze kinderkunstveiling. Dankzij jouw professionele manier van presenteren en je vakbekwame rol als gastvrouw is de veiling een groot succes geworden. Je enthousiasme, humor, spitsvondigheid en empathie hebben onze gasten die avond omsloten als het warme water van een comfortabel bubbel- bad en hebben ervoor gezorgd dat het eindbedrag, bestemd voor Unicef, ongekend hoog was. Je vertolking van twee, uitstekend bij de gelegenheid passende, liedjes maakten het geheel af.

Kortom veel dank aan en grote complimenten voor deze getalenteerde, “multi-taskende”, sympathieke en sprankelende vrouw!

 

Liebe Grüsse,

Petra Debets, Susan Honings en Germaine van Elewoud

Kinderwerk Trajekt

 

 

 

24 Juli 2007, 22:02

 

Zeer vereerde Amanda,

 

voor al jouw liefhebbers en aanbidders staat het verslag over de zondag over Schoonheid op de website www.maastricht.nu Op de voorpagina natuurlijk!

 

Freundliche Grüsse,

Willy Winkelhuyzen

© Sauerkraut Produktionen 2008 - 2017. Alle rechten voorbehouden. Webdesign by

Studio Sierlebons